31 oktober 2007

Yogite, nattpromenad och frukost på sängen...

Det senaste 1 1/2 dygnet har bjudit på många trevligheter! Det började bra igår med lunchdejt med farfar, mamma och pappsi. Alltid lika trevligt att träffa familjen och prata lite! Sedan mötte jag upp med P.D och vi gick en hääärlig tur på stan. P.D köpte två böcker och te för nästan trehudnar spänn(!) och själv inhandlade jag ett prima collegieblock (dock fanns det inga miljövänliga - skärpning Akademibokhandeln!). Vi fikade med scones, te, kaffe och chokladkaka på Berget, hälsade på P.P (a.k.a Prinsessan Rosenknopp) på jobbet samt spanade på smycken, skrattade och pratade strunt hos Åsa! Kvällen bjöd sedan på matlagning (det är faktiskt en konst att laga mat tillsammans... ), film ("Coyote Ugly"), mycket mys och en seeeeen kvällspromenad, eller kanske att det får heta nattpromenad, för klockan var en bra bit in på det nya dygnet! Jag älskar att promenera med någon jag verkligen tycker om, på lite udda tider... staden känns så annorlunda och det känns som att man har den för sig själv på nåt sätt... (inte för att jag har nåt emot att dela med mig eller så... eller har jag det? hm...)

Klockan hann inte bli mycket mer än tio på morgonen innan jag var vaken och redo att möta dagen! Varför jag inte kan sova till klockan två på eftermiddagen som normala studenter/ungdomar/dekadenta människor vet jag inte, men så är det! Oh well, efter en dusch, lite meck i lägenheten och färdigställande av frukost väcktes även P.D och vi intog vårt morgonmål i sängen tittandes på "Barnen i Bullerbyn"! Har jag sagt att jag älskar mitt liv!!! *lycklig*

Just nu sitter det en underbar tös i en bil på väg söderut från hufvudstaden... om sisådär en drygt två timmar räknar jag med att möta upp med denna flicka, kramas, kånka lite möbler, svära över eventuella trappor, välja de lättaste lådorna ;) och skratta lite fånigt! Kort sagt - om bara några timmar bor Tove i Linköping igen! Jag tror att jag sagt det förr, men det tåls att säga igen - DEN HÄR HÖSTEN ÄGER!!! Inget ont bekommer mig just nu, jag går omkring i ett euforiskt rus, lycka, rosa moln, svävar... *hög*

Ett välkommet och nytillkommet överskott av Lasse och bob hund i min dator har gjort att musiken fyllt mitt liv till bredden senaste tiden! Minne skapas och jag har mängder med låtar att koppla dem samman med... *mysa* Skånska är ju lite likt blekingska... och, eh.. jaa... äh, jag tycker om att säga "jaa" (på blekingska alltså) helt enkelt och det är tur det, för det kommer så j*kla naturligt nu för tiden!
"Dom kan klaga om dom vill, jag har slutat bry mig om sånt, jag är glad att jag finns till ,det breddar upp min horisont " - bob hund, "Tralala lilla molntuss"

1 kommentar:

Tove sa...

Vad kul att du skriver så mycket!! Jättekul att läsa! Mer sånt.

BOB HUND hahaha! Det var verkligen länge sedan jag lyssnade på dem.

Ja du har rätt i att denna hösten äger fett...

Vad gulligt att du censurerade "jäkla". Det är väl knappt ens en svordom...