03 maj 2008

Balkongdrömmar

Ja, jag påtar i min lilla urbana trädgård besående av krukor av diverse slag och lyckan flödar. Jag älskar verkligen att få saker att växa, se hur de sträcker sina gröna små srmar mot solen och veta att en dag, ja en dag kanske de blommar! Just nu ser jag med förväntan fram emot att plantera ut alla mina små skyddslingar, ja alla utom just denna sort som ni ser på bilden. Påfågelblomster som den heter ska nämligen inte ut i verkligheten förrän i juni. Men den som väntar på nåt gott...


Ja, i sann pensionärsanda ska jag alldeles snart till Ica Maxi med Prinsessan Rosenknopp för att inhandla lite mer planteringsjord och tillbehör. Jag har även dagen till ära haft tvättstugan (alldeles själv!!!FANFAR!!!) och jag planerar att diska lite framåt kvällen (det bör även tilläggas att jag kl 05.15 i morse vaknade till, kände mig oerhört pigg och på fullaste allvar funderade på att gå upp och kanske ta en liten promenad!). Mina lördagar är verkligen inte att leka med! Men, man är ju bara ung en gång! ;)

1 kommentar:

Tove sa...

Du är så pysslig Anna... Jag tyckte din balkong var himla fin och mysig redan innan allt börjat växa, det ska bli superkul att se hur den artat sig nu.