12 juni 2008

Dagsrapport

Han är allt en händig en min karl! Jag blir så glad när han drar på snickarbyxorna och börjar plocka bland sina hundratals skruvar och muttrar, sågar så spånet yr och ropar att han vill ha saft! *le* Eller, det där sista var ju inte helt sant, men det bara blev så när jag skrev. Peter har jobbat på bra i köket idag, med mig som assistent, matansvarig och allmän hjälpreda. Vi har börjat bygga en förlängning av köksbänken som jag tror kommer bli fantastiskt snygg! Igår inhandlades material (toppskivan i massivt ek komemr dock inte förrän på måndag) och idag har stommen mer eller mindre färdigställts (bilder kommer).

I övrigt har dagen varit ganska seg... eller, inte tidsmässigt, den har gått väldigt fort, men känslomässigt. Jag har känt mig lite hängig med ont i kroppen och feberkänningar. Funderar starkt på att borsta gaddarna, pussa mannen min god natt och krypa ner i den nybäddade sängen (rena sköna lakan) med en god bok (Jane Austens "Emma" för att vara exakt). Men det känns så himla tokigt att ligga till sängs när det fortfarande är helt ljust utomhus! Oh well, innan jag kommit så långt som till sängen (jag känner trots allt mig själv) kan det mycket väl ha ändrats, samt mina ögon blivit mindre känsliga för ljusinsläppet (- läs, klocka är betydligt mer och jag är betydligt tröttare).

Imorgon funderar jag på att lägga upp lite bilder från min lilla balkong, eller snarare på mina finfina växter! Ni skulle bara veta vad det växer där ute- det är underbart!

2 kommentarer:

Jenny S sa...

På sommaren får man gå och lägga sig fast det är ljust ute. Annars skulle man aldrig få sova här uppe hos mig. Ljust dygnet runt!

Anna sa...

Mmm, du har en poäng! *le* Hoppas allt är bra i norr... Kram