04 juni 2008

"The kitchen" En följetong i fem delar. Del 1

Så har då arbetet med att ge vårt kök en makeover börjat! Vi har rivit tapet, slipat och spacklat en första gång och än så länge känns och ser det bra ut! Lilla jag blev exalterad redan vid steg ett (rivningen) då denna förtjusande tapet såg dagens ljus för första gången på si så där en 25-30 år (skulle jag gissa). Min "partner in crime" hade dock en annan åsikt! Ja, detta är alltså ett första smakprov på vad jag tror kommer bli en följetong i fem delar (onsdag, torsdag, fredag, lördag och söndag). På dag nummer tre kommer systrarna H och A hit och agerar målare så då kommer det hända grejer!

Just nu är jag mest lycklig över att Peter och jag gör detta tillsammans, det känns bra, roligt och som att det är det första vi faktiskt fixar på vårt gemensamma hem! Så, på denna vår åtta-månaders-dag befäster vi alltså vår kärlek med slipdamm på våra bringor och visar världen vår kärlek genom våra öppna köksfönster (för den stackars sate som råkar passera och undrar vad det är för stånkande som hörs från tredje våningen, för det är faktiskt ganska jobbigt att slipa! )!
3 kommentarer:

Tove sa...

Å vilken underbar tapet!!

Bra att du tog dig en paus och glassade på stan med mig idag. Hoppas du fortsätter uppdatera med era förehavanden så kan jag följa från kontinenten!

Jo sa...

Ååå, den tapeten var fin. Synd att ni inte kunde bevara den.

Snorkelfarmor sa...

Kärlek till den blommiga tapeten!!
Suck :)