09 juni 2008

Naiv

Var det någon som trodde att jag skulle blogga varje dag under helgen? Ja, jag gjorde nog det, i ett naivt ögonblick, annars skulle jag väl inte inlett en följetong i fem delar... å ja, här kommer i alla fall resterande delar i en klump!

Helgen har varit härlig, fläckig, god och rolig! Vi har sjungit med i fåniga låtar, bra låtar och rent ut sagt hemska låter, vi har ätit glass och druckit vin, vi har köpt hundratals meter tejp och konstaterat att den inte fungerar, vi har sett film och vi har målat! Oj vad vi har målat! Jag har dock glädjen att berätta att skåpsluckor och lådor är helt färdiga (nu ska bara beslag och handtag monteras) liksom de vita väggarna i matrumsdelen. Fondväggen växer fram sakta men säkert och resterande småpyssel känns hanterbart! I stort kan jag säga att köket snart är färdigt och det känns fantastiskt! Jag är så nöjd!

Ett stort tack till mina älskade systrar för allt, och till P-P för markservice och allmänt stöd i alla lägen! Och här kommer nu lite bilder från arbetets gång...2 kommentarer:

Jo sa...

Det ser jättefint ut!

Johanna

Tove sa...

Gu vad fint det ser ut! Jag blir imponerad. SJUKT imponerad!

Vad roligt att du tar bilder och lägger upp, jag härmar lite och gör detsamma... =) ett snabbt sätt att tala om vad som hänt.