07 januari 2010

En sjal, ett par vantar och en tröja

... är vad jag färdigställt de senaste två dagarna. Jag känner att jag vill sticka färdigt en del saker så jag kan starta nytt och känna att jag inta har något som släpar efter. Nya garner är beställda från andra sidan Atlanten och när de kommer ska jag vara redo! :D Men, jag vill ju ha något roligt projekt fram tills dess att garnerna från det underbara företaget Knit Picks faktiskt kommer så något nytt kommer nog påbörjas idag eller imorgon.





Imorgon är också första stickcafeet det hr året, för min del. Lkpg Knitters allra första träff 2010 var faktiskt redan igår. Jag är så rackarns glad att jag hittat det gänget! Vi är en salig blandning av människor som träffas en eller ett par gånger varje vecka och fikar, stickar, virkar och pratar. Underbara människor som alla bidrar till gemenskapen och hantverksglädjen på sitt alldeles eget sätt. Jaa, nu sitter jag här och blir lite känslosam, men det ÄR verkligen ett underbart gäng och jag älskar stickträffarna! Det är en fast punkt i veckor som ibland känns motiga eller tråkiga. Där finns alltid utrymme för skratt och glädje men också för aallvarligare samtal och någon som lyssnar och försöker förstå. Och så är det ju väldans roligt att dela euforin över ett nytt garn, ett färdigställt projekt eller ett set helt nya trästickor som bara är helt gudomliga! :D Jaa, jag längtar till morgondagens stickcafe helt enkelt, jag har saknat det...

2 kommentarer:

Tove sa...

Lite galen är du allt, Anna lilla... Men underbart att du är så glad!

Ilsefin sa...

Jag håller med dig, stickträffarna är verkligen härliga. Precis som du skriver så kan de ge en stunds andrum när man har det jobbigt, eller "bara" förgylla vardagen lite extra. Och jag tycker att det är kul att du har hittat till oss!