28 september 2010

Livet.

Ibland är livet så harmoniskt och välanpassat att man inte ens reflekterar över det, men, andra perioder är livet svårare, lite mer krävande och mindre lätt att smälta. Dessa perioder känner jag så mycket mer, tänker mer och funderar på allt och inget. Samtidigt som jag även stänger av. Stänger av tankarna och känslorna lite grand, så jag inte ska gå sönder.

Idag har varit en sån dag. Alldeles för mycket känslor och tankar och då behövde jag mala lite. På cykeln på vägen hem från jobbet processade jag, funderade, kände och lät samtidigt solen värma min rygg, vinden blåsa liv i mitt hår och benen trampa sig trötta och spaka. När jag parkerade min fina vita springare i stallet lämnade jag mycket av tankarna där och bar endast med mig lite känslor upp i lägenheten, där jag parkerade mig själv i soffan med en stickning och en kopp te.

Nu är det ganska många timmar senare och jag har haft tid att vila, hitta lugn och harmoni igen. Det är något jag verkligen uppskattar, att det numera går så fantastiskt mycket snabbare för mig att återhämta mig!

2 kommentarer:

Jenny sa...

Vad fantastiskt och modigt du skriver, det går rakt in i hjärtat!!!

Jo sa...

Smart att lämna de dåliga tankarna i stallet. Jag ska försöka bli bättre på att lämna mina i carporten. Eller helst på parkeringen på jobbet, innan jag kommer till att hämta upp mina fantastiska barn.