20 juli 2007

Resumé

Oj, oj nu var det länge sen sist! Sommaren traskar på och jag likaså. De senaste dagarna har kantats av shopping (med mamma), smålandresa (med systrarna och H), förberedelser inför O-ringen samt skrivande (artikeln om Bosses Glassbar för Superlounge är klar!) och surfande (youtube är verkligen livsfarligt!). Med andra ord mår jag ganska bra, ser till att hålla mig sysselsatt samtidigt som jag njuter av min ledighet.

Jag älskar min balkong just nu! det är grönt och frodigt och nu blommar solrosorna för fullt! Tur för er att jag inte har en egen digitalkamera för då skulle denna blogg vara överfull av bilder på allt och alla omkring mig! Jag skulle vara som Chris i G.G när han textar till Rory hela tiden... "nu är jag på stan, det är kul. nu äter jag glass, den är god. titta på mina nya skor! titta på min nya tröja!" Ja, ni fattar!

Har för övrigt hunnit igenom sjätte G.G säsongen och längtar efter sjunde (ja, jag väntar tills den kommer på dvd för jag missade massor i våras...). Musikmässigt kan jag starkt rekomendera KT Tunstall. Superskön och glad pop med en ung tjej som verkar lovande! "Suddenly I See" och "Black Horse and the Cherry Tree" är mina favoriter än så länge!

Nu ska jag plocka fram dammsugaren och gå en omgång, till de ljuva tonerna från Joey Scarbury som sjunger för fullt samtidigt som jag diggar...

"Believe it or not, I'm walking on air. I never thought I could feel so free" - Joey Scarbury, "Theme from "Greatest American Hero" (Believe It or Not)"

ps. kan efter denna dag konstatera att jag trivs ganska bra i turkost! ds.

1 kommentar:

Elin sa...

Hej söt! Tack för senast! Även jag har shoppat förstår du. Ett grönt bedårande linne. Me like! I övrigt håller jag på och planerar min nya rabatt för fullt. Lite inne på en klätterväxt. Kanske en klematis. Vad tror du om det? Puss!