22 augusti 2007

allt och inget / gott och blandat / struntprat

Då var plugget igång igen efter ett långt sommaruppehåll. Uppropet var i måndags och imorgon har vi första föreläsningen. Känns kul! Ser fram emot både ny kurs, nytt campus och nya människor! Att Campus Valla kryllar av snyggingar av det motsatta könet är inte direkt en nackdel, det måste jag medge. Kände mig nästan som ett barn i en godisaffär - på en veckodag! Ja, när det blir lördag och dags för lördagsgodis det får vi se... men det känns åtminstone kul att vara här! Jag trivs med livet och gillar läget!

Kan meddela er som undrar att mitt kaffeberoende är under kontroll, inget onormalt eller farligt läge med andra ord. Gällande SYTYCD så är situationen oförändrad, de vill säga, jag tittar en del, njuter och tittar ännu lite mer (men inte så att jag försummar något annat!). Sen var det konsumtionen... och den väljer jag att inte kommentera mer än med - det löser sig! *le*

Ja, just nu längtar jag efter nästa vecka då Tove kommer hit, storasyster H får sitt schema och vi kan planera nästa dejt samt då jag hoppas att Superlounge kommer uppdateras med en viss Anna S som skribent (spännande...).

Resten av denna onsdag skall jag spendera med några av följande sysslor (gissa gärna vilka som är troligast att jag faktiskt genomför!) : diska, damma, fixa picknick-mat, sticka, läsa.Har denna vecka hunnit med en hel säsong "Sex and the city", "Nanny McPhee" (Härlig film med min favorit Colin Firth samt den otroligt begåvade Emma Thompson) och upprepade tittar av "Good Morning" från "Singin in the Rain" (Gene Kelly är underbar!). Ikväll ska jag dock inte ens fresta mig själv med något underhållande. Måste försöka komma i säng skapligt för att orka till morgondagens föreläsning klockan åtta. Jag har skaffat mig dumma vanor (jag klandrar två 08:or - ni vet vilka ni är!) och är nu för tiden vaken alldeles för länge på nätterna!


"Good morning, good morning, it's great to stay up late..." - "Singin in the Rain"

1 kommentar:

tove sa...

Äntligen skriver du! Kul att läsa!

Jag vill ha adressen till din Bosses-artikel. Ge mig.

Vadå veckodag? Vad är det? Lördag hela veckan, Anna! Kom igen!