23 augusti 2007

Bebisar på hjärnan...

Jag har haft bebisbesök i lägenheten för första gången! (ja, jag längtar!!! Någon som är förvånad?) Det var kusin Malin som kom över med sin brorson Melker, 7 månader gammal. Underbart söt och charmig liten unge. Malin och jag fikade med ostkaka, grädde och hallonsylt samt latte, medan Melker fick mumsa på en burk köttfärssås och potatis, som hade ungefär samma konsistens som hallonsylten... MUMS!

Vi tog en mysig promenad med Melker i vagnen och precis som vanligt så kände jag mig oroväckande (?) hel och lycklig med ett barn i närheten (allra helst på höften... men i vagnen som självklart jag drog, funkade det också). Det var jätteroligt att träffa Malin för det var ett bra tag sen sist och jag tycker så otroligt mycket om henne... Nu blir det dock tätare mellan träffarna för imorgon åker vi till Torpet tillsammans med världens coolaste 89-åring för att syssla med lite krukmakeri! *längtar* Tre Sandh:are på utflykt!

Hm, känner för att lista något... Ja, varför inte en liten önskelista inför den stundande födelsedagen.

-digitalkamera
-brödrost
-vattenkokare
-presentkort (massage, IKEA, InMore)
-smycken (framför allt örhängen eller andra smycken i guld)
-böcker ("coffetabelbooks" i huvudsak)

"I wanna have your babies, get serious like crazy..." - Natasha Bedingfield, "I wanna have your babies" (det mest effektiva sättet någonsin att skrämma bort killar...)

1 kommentar:

tove sa...

Vilka vackra bilder! Är det du som tagit och arrangerat dem? Du har sinne för såntdär.

Du vet vad jag säger, Anna: vill du ha barn, så skaffa barn! Det skulle ju vara supermysigt om du hade en liten bäbis. Så slipper jag skaffa en själv och kan krama den bara när den inte är slemmig...

Snart ses vi! Hurra!