24 november 2007

Göralista

- dricka te
- titta på Futurama
- lyssna på Harry Potter som ljudbok
- bli nerbäddad av min älskade
- svettas och frysa om vartannat
- tycka allmänt synd om mig själv

ja, detta är en ungefärlig "Göralista" om man ska försöka vara sanningsenlig, och det ska man ju... och allt detta beror på, att jag är sjuk! Feber och halsont och allmänt ynk!

Så, nu ska jag återgå till soffan, filten och em varm famn att slumra i...

(det blir inget citat på detta inlägg, för jag är sjuk och P.D är trött så vi kan inte ens med gemensamma krafter komma på något tillräckligt roligt och relevant... )

6 kommentarer:

Tove sa...

KRYA! Vi måste fika!

Jo sa...

aha, det är här du håller hus! Vilket mysigt krypin du har här då. Hoppas att du inte misstycker att jag hittade hit, men i så fall skulle du inte ha länkat från namnet... Krya på dig! Du måste vara frisk i helgen annars får du inte sitta brevid mig i bubbelpoolen, om det finns någon? Jag har förresten klurat ut vart vi ska. Men säg inte det till moster Mona, hon har ansträngt sig så.

Anna sa...

Kusin, du är hjärtligt välkommen! Jag utfärdar dock en varning för låg humor, självutlämnande inlägg och på tok för mycket snack om MIG MIG MIG! Men, det är väl ungefär så en blogg ska vara... *le*

Jo sa...
Den här kommentaren har tagits bort av bloggadministratören.
Tove sa...

...hur är det med din egen blogg, här händer inte mycket? Jag är förhoppningsvis frisk imorgon (om julbordsmaten jag ska häva i mig ikväll får komma ut den rätta vägen) och då är det klart vi ska träffas och mysa. Det är advent!!

Jo sa...

Hallå, har jag dödat din blogg? Jag gick in för att se om det hänt något sen sist och insåg då att sen jag hittade hit händer inget...
Jag lovar att inte komma tillbaka, om det gör att du kan skriva igen!