12 december 2007

I'm alive!

Jag lever! Jag lovar! Det har bara varit väldigt mycket annat som ockuperat tankeverksamheten den senaste tiden. Har uppfattat att ni är ett par stycken som undrat... vad jag sysslat med, om jag sysslat med något alls *le* så här kommer ett livstecken! *signalerar vilt och i allra högst grad levande med armar och grimaser*

I helgen vad P.Ds bror på besök, vilket innebar att jag befann mig i en tvåa i Ekholmen tillsammans med tre pojkar, eh... unga män, karlar, jaa, kalla dem vad du vill - tre individer av manligt kön! Det var en intressant upplevelse vill jag lova! Utan att på något sätt ha blivit uppmuntrad till detta intog jag köket! Måste ju erkänna att det är ganska roligt att slänga ihop en liten paj och sedan få uppskattning värdig en Nobelprisvinnare (ok, det var färskt i minnet, jag är medveten om att det inte är den bästa jämförelsen någonsin!). Så, jag spenderade dagarna med att ömsom stå i köket och fixa (som jag ju tycker är mycket roligt, Mormor skulle nog varit stolt...*le*), ligga i sängen och läsa min härliga bok om systrarna Penderwick eller sitta i vardagsrummet och samtala med pojkarna, iaktta pojkarna eller skratta åt, eh jag menar förstås MED pojkarna!

Idag är det 12 dagar kvar till julafton. Jag längtar! Kanske inte så där fruktansvärt mycket efter själva julafton, men efter julhelgen. Mmm, det ska bli härligt... ska snart börja med lite förberedelser. Mamma och jag kom igår överens om att jag ska göra köttbullarna (stort ansvar!!!), senapen (Tack systrar för det gudomliga receptet!) och julgodiset. Tryfflar, kolor, knäck och marsipan... något jag glömt? Nya recept är alltid välkomna!

Nu ska jag stöka lite i köket (men tyst som en mus, för min älskling sover...) och sedan läsa lite, skriva lite eller kanske bara fundera lite över allt som är bra i mitt lilla liv...

"I'm alive I'll always be there by your side
I just know that I'm alive" - Da Buzz, "I'm alive"

1 kommentar:

Tove sa...

Vad kul att du äntligen skriver!! Har inte undrat direkt (vet ju att du lever & mår bra) men har ju längtat efter att få läsa lite om dig. Jag längtar till julmyset hemma hos dig, jag! Säg till om jag ska hjälpa till med något inför det eller ta med något förutom presenterna. Kläm!