12 januari 2008

Foton och en liten uppdatering

Ja, då är det då ett nytt år, och mycket har hänt! Eller, jaa, allt är ju relativt! Med mina mått mätt så har det varit ganska fullt upp sen jul... efter de värsta mellandagarna for nämligen P.D och jag till sydligare breddgrader - nämligen Blekinge! Jag fick ärligt erkänna att jag aldrig varit i Karlskrona och började sakta men säkert planera att köpa var och varannan gård som vi gled förbi på vår biltur. Mycket hann vi med under våra tio dagar i Blekinge, dock inte just det vi hade tänkt oss... vi hade nämligen planerat avsevärt mycket MINDRE vinterkräksjuka, och en hel del MER socialt umgänge... men, det blir inte alltid som man tänkt sig!

Jag måste erkänna att jag idag inte är lika pepp som jag skulle önska. Pms samt panikångest satte stopp för planerna jag smidit och dagen har liksom degat sig fram i nån form av grådis av huvudvärk, tårar, vilopauser och lååångsamt plockande bland alla kartonger och allt bråte (även kallat mina ägodelar). Men, efter önskemål från en viss T och lite skrivlust i fingertopparna beslutade jag att visa livstecken här i cybervärlden...
Lite (läs massor!!!) bilder känns som en bra idé, särskilt nu när jag har en egen finfin kamera som jag använder i tid och otid! Det är verkligen roligt att fotografera! Vill dock varna känsliga läsare för viss brist på kvalitet... jag har inte hajat alla inställningar och sånt jox än! Så håll till godo!

P.D gungar!

Havet! P.D pekade ut denna vackra vy för mig under en mysig promenad (strax innan kräkandet satte igång!)...

Den underbara gården där min älskade är uppvuxen! Och i förgrunden smyger den supermysiga kissen Gissa omkring i snön... Han spenderade annars större delen av tiden liggandes i mitt knä, med sina klorr tryggt inborrade i någon av mina kroppsdelar... var nog lätt prickig under mer eller mindre hela vistelsen!


Jag har spanat in ett potentiellt kidnappningsoffer inför nästa jul... hehehe, eller jag menar hohoho! *le*


ameran fick allt visa vad den går för! Just här befinner den sig visserligen ovan vattenytan, men den har strax innan varit ypperligt tapper och spenderat lite tid i det kalla vattnet! Dock blev bilderna inte prima just här (vattnet rörde sig för mycket av nån lonstog anledning...).


Så här glad var jag när vi skulle fälla träd! Många pinnar, grenar och stockar fanns det att bära, mycket eldade vi och trötta var vi när vi var färdiga!

Kvällen innan vi for hemåt var en av P.Ds systrar på besök med hela sin familj och då blev det mycket bus, lek och kramar. Här kramas en av de små änglarna med sin morbror *le*.

" If I Had $1000000, I'd buy you a house" - Barenaked Ladies, "If I Had $1000000"

1 kommentar:

Tove sa...

Söto!!!! Du ska inte må dåligt!!! Jag är fortfarande på trivselhumör efter min visit i ekis i fredags... Det var väldigt mysigt och jag kommer gärna igen.

Ringer dig senare idag. Jättekul att du orkade skriva lite i bloggen, jag har längtat. Puss.