16 januari 2008

IKEA

Nyblivna sambos som vi är var vi igår på vårt första gemensamma IKEA-besök. Vi for dit efter en trevlig lunch hos mor och far (med mor som sällskap och i fars bil *le*) började med en liten tur inne på Ikano-huset i en av de mer välkända klädbutikerna där underkläder skulle inhandlas. Efter denna utmattande utmaning begav vi oss genast upp till IKEAs restaurang där fika intogs, tillsammans med ivriga vinkningar (P.D och jag), leenden (samtliga) huvudskakningar (mor) och förtjusta små utrop (jaa, jag erkänner - jag!) allt framkallat av två obotligt söta små bebisar vid bordet bredvid. Efter denna pers/lugna stund var det dags för den obligatoriska och efterlängtade rundan i alla de uppbyggda rummen (mor valde att stå över denna drömmande runda och begav sig omedelbums ner till den mer shoppingbetonade delen).

Väl ute i möbeldjungeln lyckades vi bra med att dels drömma oss bort i framtidsplaner, kramas vid åsynen av en spjälsäng samt bestämma oss för vilken säng vi själva vill ha när tillfälle passar... (dvs när pengar finnes *le*). En mysig, stor, vit Hemnes är vårt givna val. I serien finns även en rad fina byråer (storasyster H i hufvudstaden har en av dessa, som jag bara älskar!) och urcharmiga nattduksbord .


Utöver denna möbel lyckades vi enas om en bokhylla som rumsavdelare till vardagsrummet (där även ett eventuellt akvarium kan tänkas komma till vid senare tillfälle... )samt kom fram till att det finns en herrans massa saker som vi verkligen INTE vill ha i vårt hem! Tur att vi har möjligheten att välja!

Nu ska jag väcka den långa stören i sovrummet med lite frukost på sängen, vi hade trots allt en hård dag igår *le*...

"Woke up and realized this world's not so bad after all" - Destiny's Child, "Happy Face"

2 kommentarer:

Tove sa...

Vilken romantisk säng... Du är så sjukt romantisk Anna. Snutt snutt.

Imorgon får jag komma och hälsa på dig! Det ska bli supermysigt!

Ta hand om dig.

Tove sa...

"en trevlig lunch hos mor och far (med mor som sällskap och i fars bil)"

Det måste ha varit en väldigt trevlig lunch....?

=P

pussis