07 juli 2008

Discgolf i regnet

... tillsammans med Ea och J blev dagens stora aktivitet! Peter och jag var precis på väg att göra oss i ordning för en hurtig promenad när Storebroren ringde och frågade om vi ville hänge med till Bjärka Säby Slott och spela en runda! Tillsammans trotsade vi vädergudarna och tog stövlar (ja, JAG gjorde iaf det och det är jag glad för) och jackor på (och fleecekeps om man heter Peter).

Väl där kände jag mig på humör för att fota, så det gjorde jag! Massor!!! Och med ganska trevligt resultat om jag får säga det själv! Själva spelet gick också förvånansvärt bra och jag fick till några riktigt bra kast. Nu är det dock dags för en stor kopp kaffe, en lagom stor mängd chokladbitar av min nya favoritsort ("a touch of sea salt") och skolböckerna! Jag har nämligen just pratat av mig med syster A och samlat tillräckligt med kraft för att ta tag i dagens studier. Wish me luck!3 kommentarer:

Jo sa...

Det ser kul ut. Jag får prova när jag blivit pensionär...

Anna sa...

Varför inte ta med barnen och kasta på någon stor gräsplan eller så! Det är verkligen roligt och jag har egna bevis på att barn också tycker att det är kul! Det går ju att bestämma att ett fotbollsmål är "målet" eller ett särskilt träd, svårare än så behöver det inte vara! *le*

Jo sa...

Ok ska prova.
Jag ska förklara vad RSS är på en blogg nära dig....
Märks det att jag har jättelite att göra på jobbet?