12 september 2008

Denna dagen, framtida dagar samt svunna dagar...

Ännu en dag lider mot sitt slut och jag börjar tänka på sängen. Pluggdejt på bibblan stod på dagens schema och det blev en lyckad sådan. Tove och jag träffades vid tiosnåret och fick en del läst men också en del pratat.. *le* såklart! Begav oss sedan ner på stan för lunch, sondering av affärerna och så en fika på Tjock-å-lat (fiket Chocolat här i Linköping som Tove och jag döpt om till ovan nämnda). Väl hemma har sedan världens bästa Peter och jag spelat kort (Chicago är det som gäller), ätit en god middag, tittat på Mythbusters (ett väldigt roligt och intressant program från Discovery som jag starkt rekomenderar), ätit efterätt och tittat lite till på Mythbusters. En ganska trevlig dag med andra ord.

Ja, just det, jag har även hunnit med ett samtal till IKEA, där jag fick reda på att jag INTE kan beställa vår säng via telefon om jag inte vill ha den hemkörd utan hämta den själv på varuhuset... lite surt tycker jag men jag får väl pallra mig iväg till de blågula och berätta personligen att vi nu vill ha vår säng! Ska bli så härligt! Jag ser framför mig hur vi lligger och myser med en masa kuddar, täcken och filtar med varsin kopp te och så högläsning såklart (gissa vem som läser för vem! Och gissa VAD vi läser!)! Ah, jag spår underbara helger i min framtid...

Boken jag just nu läser inför kursen "Kärlekens Litteratur" 7,5 hp på Linköpings Universitet är "Lady Chatterly's Lover" och det var nästan så att röda rosor blommade fram på mina kinder när jag såg omslaget till den kopia jag lånade på biblioteket. Jag förstår att denna frispråkiga och laddade bok väckte anstöt när den först kom, och även mycket senare (så sent som på 60-talet blev Penguin åtalade för att ge ut en bok med obscent innehåll - de friades dock!

1 kommentar:

Tove sa...

Hej finaste!

Jag var väl också lite lagom hjärndöd vid vår fika igår... Men vad gör väl det? Det är trevligt att bara vara i närheten av dig. (Det blir inte heller sämre av att man i sin hand håller ett mycket gott kaffe.)

Längtar tills vi ska träffas och alfaaaaaaaaa!!!

KRAM!