28 september 2008

Under samma tak

Idag har jag varit kulturell! Tack vare Johannas påminnelse var jag idag på invigningen av utställningen "Under samma tak" på Länsmuséet i Linköping. En av utställarna var nämligen en god vän och gamal klasskamrat - Bebben! Eller Rebecka Viola Andersson som det så fint stod i programmet! Johanna och jag strosade rutn bland konstverken och funderade, beundrade och begrundade. Det var väldigt blandat och vissa saker var oändligt mycket finare än andra... Jag hade, duktigt nog, idag med mig kameran och fotade hej vilt både fina och mindre fina verk. På ett eller annat sätt fick de mig iaf att titta en extra gång...Bebben tillsammans med ett av sina kollage (i högerkanten).


Johanna meckar med kameran och i bakgrunden syns ytterligare en tavla signerad Bebben.

Denna detaljrika teckning (får man säga så om konst?) hittade en plats i mitt hjärta! Jag föll för hjärtligheten, de skickligt fångade detaljerna och idén med att ha vissa saker i ett ytterligare material, tex ståltråd... mycket fin tycker Anna!

1 kommentar:

Tove sa...

Åh värsta fint. Skulle varit där. Vi kan väl gå och titta någon dag i veckan? När jag blivit frisk - jag är dödsförkyld just nu.

Pussar