12 oktober 2008

Annasan!

Ja, jag tror att barnen ibland är lite osäkra på vad jag egentligen heter. Annasan (en snygg hopdragning av för- och efternamn minus "d") är det vanligaste, men Anna Sandstrand förekomemr också. Och igår när de två äldsta gjorde tipspromenad var en av frågorna " Vad heter Anna i efternamn?" 1. Karlsson X.Sandh 2. Sandell. Dock tror jag att de båda andra svarade rätt!

Snart ska vi ut i solen och leka i en skojsig lekplats i närheten, just nu slappar de med en film (de äldsta ser "Sällskapsresan 1" och de yngsta "Lilla kycklingen" (som jag för övrigt tycker verkar HELSKUM!)) efter lunchen som bestod av hemmagjord pizza på rester från gårdagens Tacos. Vi kör stenhårt med att barnen hjälper till med alla måltider, jag tycker det funkar bäst, är roligare och så äter de bättre för de har ju gjort det själva och är så stolta!

Känner mig lite trött och nervös, tror sömnen i natt blev lidande av att jag tänkte lite för mycket på måndagen, samt att Stefanie slog mig i ansiktet lite då och då ( i sömnen). Men jag klagar inte, jag låg ändå i sängen från kl 20.30 till 7.30 och det är INTE dåligt!

3 kommentarer:

Tove sa...

Hej käraste Anna.

Vad mysigt du verkar ha haft i helgen. Min helg har varit blandad kompott men mest trevlig.

Det går säkert jättebra imorgon ska du se. Du ska inte vara nervös för det. Tänk istället på hur skönt det kommer att vara efteråt!

Jag sitter och pluggar på skolan hela dagarna utom onsdag, vill du göra mig sällskap?

STOR kraaaam!

Jenny sa...

Lycka till i morgon, det kommer gå toppen! Du kan alltid prova mitt mentala glasstips när det känns som jobbigast (det brukar jag köra hos tandläkaren eller när jag ska ta blodprover etc.)

Lite larvigt men det funkar för mig :)

*tänk dig att du går in i en glassbutik (nu kan du fundera lite hur den ser ut och var den ligger)
*framför dig ser du en disk med MASSOR med glassorter.
*Nu ska du först välja vad för typ av glass du ska ha. En bägare? Strut? Hur många kulor? Strössel? etc?
*Nu börjar du tänka på alla sorter de har och vad du ska välja - oj vad svårt---
*Kanske blåbär? päron? ....
*När du till slut har bestämt dig hur din favoritglass ser ut så är ofta det onda och jobbiga över!

Funkade även under förlossningen kan jag säga!

Erik sa...

Vadå helskum? Lilla kycklingen är ju jättebra!