11 december 2008

Massa G

Massage stod på dagens schema i förskoleklass B på Hagebyskolan och barnen var lite nervösa, för detta lite okäna och speciella. När musiken satte igång och jag började berätta vad de skulle göra släppte dock alla hämningar och de verkade verkligen njuta av att ge och ta emot försiktiga smekningar och klappar på ryggen. Små barnaleenden spred sig i ansiktena och kommentarerna var idel positiva. Jag tror även att pedagogerna fick en liten tanke och kanske kommer de fortsätta med massag i barngruppen. Personligen tror jag stenhårt på det och upprepar mantrat att "den man masserar slår man inte" som en av alla positiva egenskaper massage för med sig.

Just nu är massage dock inte på min planering, jag har nämligen gått och blivit sjuk. Var tvungen att avbryta dagens praktik redan vid lunch och fara hem. Feber, halsont och huvudvärk gjorde mig matt och ynklig så senare delen av dagen har spenderats i soffan, sovandes eller tv-tittandes. På tv just nu sjunger Il Divo på Nobels fredspriskonsert i Oslo. Tidigare har Robyn, Jason Mraz och flera andra framfört låtar av varierande kvalité...


Nu skall jag dock kasta in handuken och retirera till sängen för att jobba på att bli frisk så snabbt jag bara kan! Det finns ju så fantastiskt mycket roligt att göra såhär tretton dagar före jul!

1 kommentar:

Tove sa...

Krya krya rara Anna!

Så söt du är med din ständiga nedräkning =)

KRAM!