03 december 2008

Milkshake, Jugend och Jul!

Nu var det så där länge sedan sist igen. Tror bestämt att det har att göra med hur mycket annat jag gör och hur jag mår. Jag har nämligen blandat ett ganska hektiskt schema med konstant illamående den senaste tiden. Ingen hit om jag får säga det själv!

I detta fullspäckade schema har ingått en hel del trevliga saker. Skolan har tagit fart ordentligt och kräver mycket energi och tid, och mellan allt det har jag tryckt in en massa roligt gojs också! För två veckor sedan (snart tre) var det födelsedagskalas i Sthlm. Helena firade sin 28-årsdag med tema middag med hela släkten! Mycket trevligt och gott! I samma veva fick jag även se Alexandras nya superfina lägenhet! Lyxigare och mysigare och finare får man verkligen leta efter! Jag är övertygad om att hon kommer trivas prima!

Innan första advent hann Peter och jag stöka till med julbak, som sig bör! Pepperkakor, glögg och julmusik - en vinnande kombo! Det blev både hjärtan, änglar, grisar och älgar! Och, som ni vet ÄLSKAR jag julen och pepparkaksbaket är startskottet! Det är då jag spelar julmusik för första gången för säsongen, och sedan slutar jag inte!!!

Så, här kommer lite bilder från dessa tillfällen!
Alexandras lägenhet, som jag helt enkelt älskar!

Helenas kalas hade temat Amerikansk 50-tals Diner och det var en underbar middag med pumpasoppa, stek med klyftpotatis och brunsås, samt som dessert Milkshake!
Til kaffet serverades penutbutterfudgecake!!! YUMMIE!!!

3 kommentarer:

Alexandra sa...

Vad mysigt att du har hunnit julbaka! Själv misslyckades jag med att hitta bra adventsstjärnor så det är inte det minsta juligt i min lägenhet. Men så har den ju inget kök heller så....

Anna sa...

Alexandra, trist med stjärnorna, men du får fixa mer senare. Det är ju en bra grund så det kommer garanterat bli underbart! Här är det dock ganska julstökigt just nu (eller bara rätt och slätt stökigt) så en julstädning är i behov. Lust att komma på besök? ;)

Anonym sa...

Vad nu? Bjuder du ner mig för att städa?! Det var det värsta jag hört på länge!!! Jag är däremot väldigt bra på att provsmaka pepparkakor...