06 december 2008

Förra helgen...

...satte jag mig på en buss tidigt på lördagmorgon. I sällskap med världens gosigaste Elin pratade och stickade vi oss genom timmarna upp till Stockholm där vi mötte upp med Bebben och tog en snabbfika på Centralstationen. Elin och Bebben skulle ut och göra stan och själv skulle jag till systrarna för årets Thanksgiving!Eftersom jag varit lite sjuk nästan en hel vecka var jag lite seg när jag anlände och blev tilldelad lite enklare uppgifter under förberedelserna, typ hacka saker (vilket jag ju älskar!!!), vila i Alexandras säng (ca 4 gånger under dagens lopp...), fotografera (denna uppgift tilldelade jag mig själv!) samt att prata och vara trevlig (genomfördes självklart med högsta betyg!). Tillsammans hade vi mycket trevligt de där timmarna i köket! Det kan nämligen vara ofantligt roligt att laga mat! Se själva!
Fotogalen som jag är passade jag även på att dokumentera blandade delar av systrarnas inredning. Här är en av Alexandras verk som just nu huserar i tjejernas kök, har dock hört ryktesvägen att den kommer flytta några kvarter inom en snar framtid...Eftersom matbordet behövdes i ett annat rum för aftonens höjdpunkt (middagen) fick kökspersonalen vara lite kreativa och nöja sig med golvet när förrätten skulle läggas upp!

Efter kalkonen med alla tillbehör stuffats ner i allas magar förföyttade vi oss till soffan för en omgång Buzz (filmfrågor så klart! Helena är trots allt filmvetare!), och mysprat till natten blev sen och små och stora flickor behöver sova.En varning utfärdas nu för oooooolidligt söta bilder! Folke och Iris är släktens senaste tillskott i form av kusinbarn (på mammas sida av släkten) och har man ens träffat mig EN gång vet man att jag smälter som smör i solsken! Sötnosarna var omåttligt charmiga och jag har erdan planerat in ett besök till i början av januari (Elin, det är er jag tänker våldgästa, så vill ni slippa undan är det dags att börja fundera på undanflykter!).Så, nu ska jag fixa iordning mitt styriga yttre för en dag på stan med mammsegullet! Tänkte lämna Peter och Jonas ensamma i lägenheten ett par timmar (kvalitetstid bröder emellan) och passa på att själv få lite kvalitetshäng med modern min!

3 kommentarer:

Elin sa...

Hej Kusin!
Du är så välkommen i Januari!
skoj! :D

Alexandra sa...

Jag ser verkligen ut som en mästerkock på de här bilderna....

Tove sa...

Å, kul att du börjat blogga igen! Vilket underbart bildreportage. Allt ser så varmt ut. Bra att de tar hand om dig. KRAM!