11 januari 2009

Hoppa hoppa hoppa

Hm, var börjar jag. Jo, vi har en granne som jag ett tag nu misstänkt för att hoppa hopprep i lägenheten. Nää, detta är inget brott men det låter lite irriterande. Dock måste jag erkänna att jag numera är medbrottsling (men, det var ju inget brott! Äh, skit samma, du fattar vad jag menar!).

Peter och jag låg på sängen och hade precis lyssnat på vårt avslappningaband (mental träning) då jag sa "Jag skulle vilja ha ett hopprep...". "Men, du har ju redan ett, du köpte ju ett i somras" sade då min lilla Peter och jag sken upp som en sol, hoppade (!) upp ur sängen och återförenades med min repstump!

Planen är nu att jag ska hoppa mig i form! Precis som den här snubben! :)


4 kommentarer:

Tove sa...

Ooooh la la, om du ser ut som den där hunken sedan så friar jag bums! Hahahahahaha!

Jo sa...

När Johan och jag bodde i stan var det en kille som bodde över oss som vi var störtirriterade på. Helt plötsligt kom det dova dunsande ljud, alla tider på dygnet från hans lägenhet. Vi gissade på allt från hopprep, till bollstudsning och att han hade en vävstol. En sen kväll var måttet rågat och Johan gick upp för att be honom sluta. Då öppnade killen med ett par kryckor i händerna.

Anna sa...

Tove: Mmm, jag tror det kan dröja... *le* Men allvarligt? Matthew McConaughey? Trodde inte han var din stil!
Jo: Haha, det var ju tragikomiskt! Jag tror dock att jag kan vara lugn, jag orkar inte mer än någon minut än så länge så jag irriterar inte någon granne någon längre stund iaf!

Tove sa...

Haha, det stämmer, du känner mig alltför väl.

Har du sådan faslig träningsvärk som i förrgår så kanske du snart hoppar runt med kryckor du med......