12 februari 2009

Resumé

Länge sen sist och en hel del har jag hunnit med! Bland annat har jag varit sjuk, igen eller fortfarande, jag vet inte vilket! Har växlat mellan hosta, halsont, feber och allmänt hängig! Men det orkar jag inte behandla mer här så jag går direkt på det roliga istället! Börjar med det senaste och går bakåt i tiden så att säga...

I Söndags var P-P och Helena här på fika. Trevligt att träffa tjejen som satt P-Ps värld i gungning och oj så vi skrattade!


Mellan lördag och söndag var jag i Nyköping och träffade kusinbarnen! Johan och Johanna hade kalajs på schemat så jag fick ha kidsen helt för mig själv! Vi hade mycket trevligt!


Så här nyfiken blev Viggo när jag plockade fram kameran.Och så här tjusiga var föräldrarna när de skulle ut och svänga sina lurviga.


Spore är det nya och det spelades en hel del. Här knapras det även chips och senare blev det Melodifestival för hela slanten. Dock tyckte vi inte att det var särskilt underhållande någon av oss.

Tilda visar sina husdjur. Ganska söta små saker men jag minns inte vad det var för sort... Johanna?


Med kort varsel blev jag medbjuden på studentspex och nappade på detta trevliga! Åsa och jag fick skjuts ner till stan (lyx!) och skrattade och klappade hela kvällen lång! Tackelitack tack!


Vintern gjorde intåg och jag njöt i fulla drag. Sedan töade det och sen snöade det igen! Som en vanlig svensk vinter med andra ord! Men det verkar som att det blir fjällresa i påsk så jag misströstar inte!


En helt vanlig fredag bjöd mamma och pappa på mysig middag på finresturang! Smaskigt värre med trerätters och trevligt prat! Min förrätt var bäst men det höll mamma inte med om, hon är lite konstig så... :)


Lilla Zimba har ju redan introducerats här på bloggen och hon är redan tillbaka! När Åsa, Kitte och barnen skulle på dop fick vi kela med det lilla energiknippet! Hon fick till och med väcka Peter i sängen... hihihi.


Jonas hälsade på här på väg norrut från Karlskrona. Och jaa, så här kan det se ut när bröderna Erlandsson umgås... två pojkar och en trasig (?) dator... Diggar Peters ställning för övrigt!


Just dig in!

1 kommentar:

Jo sa...

Kul med lite bilder på barnen! Djuren heter degusar. De har nu fått ett hjul som de gnissel, gnissel gnisslar i hela natten lång...