16 mars 2009

Check this out!


Detta är mitt hemmagym! I love it! Hantlarna är nog favoriterna just nu, men stabilitetsbollen flyttade in idag så den har inte fått så lång tid på sig att fjäska in sig än. Även hopprepet används flitigt! Fotbollen använder jag som en medicinboll i brist på en riktig sådan (dock är en på G). Roligt värre om jag får säga det själv! :)

4 kommentarer:

JessicaYvonne sa...

Ser ju bra ut. Det kunde varit direkt taget ur mitt liv! Hopprep, yogamatta, träningsskor, pulsklocka, elipsmaskin mm är några saker som inhandlats med stort intresse från mig. Dock har mycket blivit liggandes i garderoben.. (Elipsmaskinen fick jag tillslut sälja för halva priset när min sambo inte tyckte att den prydde vardagsrummsgolvet)...vill dock önska dig lycka till i dina försök mot ett bättre och lyckligare liv...

Jo sa...

Oj vad jag är avundsjuk. Int epå grejjerna men på att du orkar hålla på. Ge mig lite energi!!!

JessicaYvonne sa...

Hej En annan Anna!

Gillar att skutta runt lite på andras bloggar och läsa. När jag tycker mig känna mig belåten för tillfället kollar jag in bloggmakarens länktips och fräser vidare. Ibland vet jag inte hur jag hamnar där jag hamnar. Men i just ditt fall tror jag det var via bloggen "Inte måla där, bara på papper"..

Keep up the good work!

//jessicayvonne

Tove sa...

SHIIIIIIT vad länge sen jag läste Anna Bland Andra! Uj uj HUJ! Nu måste jag uppdatera mig MULTUM!