27 september 2009

En Boll och en stor korg med garn.

Tiden är för kort! Jag hinner inte! Grrr... Mycket lockar och mycket drar och själv hänger jag med som en halvtrasig lovikavante. Jag vill göra så mycket mer än jag känner att jag har tid och ork till, det är lite störigt faktiskt! Men, en hel del roligt hinns ju faktiskt med också! I helgen har Emma varit på besök. Vi har stickat, shoppat, turistat och druckit stora mängder te. Vi har också lekt och gosat med Arne och Gördis, Emmas kattungar som också kom med på besöket. Trevligt värre!

Något som är mindre trevligt är att jag fått ont i min handled igen. Igår var det så illa att handledsskyddet åkte på och jag fick låta bli att sticka ett tag. Det tycker jag inte om! Jag har ju flera stycken projket på G som jag vill färdigställa, och ett gäng som jag vill påbörja! Hm... inte lätt alla gånger.Idag brottas jag med en skoluppgift, snuvig näsa och ett väldigt blåsigt väder. Jag tycker inte om när det blåser och har därför svårt att koncentrera mig på andra saker när det viner och vibrerar i fönster och ventiler. Lockar/belönar mig själv med senaste favoriten (tror jag iaf) från Lindt. Mörk choklad med chili! Gillar hur det hettar till lite på tungan ihop med allt det söta och lena.Igår var Emma, som även kallas Bollen, och jag på IKEA. Jag kom hem med de två lamporna som Peter och jag väntat på och en stor fin korg till mina garner. Nu står den inne i vardagsrummet och ser mysig och hemtrevlig ut. Jag längtar efter att ta paus i pluggandet (jaa, jag ska ju förstås plugga efter jag skrivit färdigt detta!) och hämta en stickning från korgen, sjunka ner i soffan och lyssna på femte Harry Potter-boken med min älskling och en stor kopp värmande björnbärste! Det är det bästa!

1 kommentar:

Jenny sa...

Oooh, jag hade ingen aning om att du också hade en blog! Vad roligt! Nu blir det läsning istället för jobb en liten stund...

Vi ses ikväll!

Kram / Jenny