07 september 2009

Kalas!

Igår lyckades jag med bedriften att bli ytterligare ett år äldre! Med detta som en god anledning till att fira bjöd jag in till kalas, eller snarare födelsedagsfika med drop in! Elin och Ebbe var först på plats och fick smaka de nybakade sconesen, orange curd, clotted cream, hallon- och björnbärssylt och mycket mer (jaa, jag tycker om att stå i köket!).

En ganska glad Ebbe i en mycket glad Annas knä. Jag kan bara inte låta bli!


Här har Ebbe, gosungen, somnat i min famn. Jag förundras över hans små händer och insisterar på att Peter också borde göra det! ;)
På eftermiddagen kom Tobbe och Tove och förgyllde vår tillvaro. Fikade och pratade och gav mig finfina presenter gjorde de!
Zimba har tagit platsen i mitt knä (men hoppade snart ner för det fanns ju SÅ mcyket att titta på, och nosa på och bita i (Peters tofflor till exempel).
Zimbas Lillmatte Stefanie och mamma Åsa fikade och firade.
Astrar från världens bästa farfar!

Ljudbok inspelad av Tove! Hon läser noveller av Bodil Malmsten. Ska bli väldans spännande att lyssna på. De är redan inlagda i telefonen och väntar på mig på nästa bussresa till Universitetet i Norrköping!
Rostiskålarna från min älskling! Jag är så glad över dem, har tittat på dem i många år och drömt om att ha en eller ett par i mitt kök! Nu har jag fyra! Och lock till dem också! Tänk vilken lycka!
Blommor från Elins trädgård.
"Presentkort" på löparskor från mor och far. Här ska det fortsättas att springas och promeneras!
Halssmycke från Tove och Tobbe. Passar en julälskare som jag!
Och på tal om jul så passar även denna gåvan. Två biljetter till julkonsert med mina favoriter Peter och Matilda! Samt sysslingen i bandet såklart!
Te och koppar från familjen Bäckstedt-Åkerberg. Mysiga stunder väntar i höst! Och jag njuter!

2 kommentarer:

Jenny sa...

Grattis grattis igen! Vilken trevligt kalas du verkar ha haft! Jag gillar nya looken på bloggen!

VirkStina sa...

Hej Anna!
Vad roligt att du också stickar omlottkoftan! Jag hade inte alls samma problem som du, min blev snarare för stor! Men det var nog för att jag stickade för löst.Och ärmarna blev lite långa, men de gick ju att vika upp!
Jag har för mig att man stickade bakstycket först, sen ökade man när man kommit till axeln och stickade varje omlottsida.
Blir väl en bild sen när den är klar? Hör gärna av dig igen!
Lycka till!