13 augusti 2010

Tre bröllop ...

... och tre olika klänningar! :)

Först ut bland vännerna som gifte sig denna sommar var Tove och Tobias. Och eftersom detta inlägg faktiskt handlar om mina klänningar så kommenterar jag inte tillställningen i övrigt. Informerar endast om att jag var tärna och toastmaster och bar en lila klänning med vitt spetsband i midjan (varning för upprepning på detta) samt vita klackskor med öppen tå (grymt snygga, om jag får säga det själv).

Bröllop nummer två ägde rum mellan Åsa och Christian och där var min roll att ta med yngsta dottern hem när hon blev trött (vilket hon blev långt senare än jag blev det!), jag var med andra ord barnvakt! Denna dag regnade det och min lilla (den var i kortaste laget...) klänning i vitt, svart och gult fick sällskap av en liten kortärmad, svart jacka. Även denna dag var de vita klackskorna på (jag gillar dem skarpt!) och även denna kreation hade ett band i midjan...

Sist men inte minst kommer bröllop nummer tre mellan Lovisa och Jonas. Även denna dag fick jag styra och ställa, berätta när folk fick prata och när de fick äta, med andra ord - jag var toastmaster. De vita klackskorna syns inte på bilden, men var på denna dagen också (de är både snygga OCH sköna!) och matchades med ett vitt band i midjan på min egenstickade klänning i ekologisk bomull. Det är även denna klänning som jag skrivit mönster till, och det mönstret (samt garn) går att köpa på Garnverket i Stockholm och Linköping.

Ja, det var det. Kanske ett av mina mest egotrippade stycken, kanske ett av mina mest utseendeorienterade inlägg, kanske lite roligt för någon... ;)

7 kommentarer:

Jenny sa...

Du måste varit snyggast på alla bröllop!

Helena sa...

Ja, absolut snyggast!!! Jag vill sticka den klänningen också! Kram

Anna sa...

Man tackar! :)

Anonym sa...

Verkligen fina klänningar! (Fast jag går inte med på att banden sitter runt midjan, snarare under bysten. Försök inte med mig)

Alexandra

Anna sa...

Alexandra, på den gröna satt det verkligen i midjan! De andra är mer åt "under bysten"-hållet, det håller jag med om! :)

Elin sa...

Kusin, du vet att det inte är så hyggligt att vara snyggare är bruden på bröllop va!? ;)
Verkligen urtjusiga alla tre!
Vi ses nästa helg! :D

Tove sa...

Världens bästa toast! Och snyggaste!