27 juni 2007

Nya vanor...

Blandat med sporadiska inslag av hushållssysslor satsar jag idag stenhårt på GG-maraton tillsammans med stora mängder kaffe och mindre volymer av näringsrik mat... vilket inte alls stämmer överens med den diskussion om Viktväktarna, GI samt andra former av dieter som jag hade med storebror och J igår. Hm, borde nog se över min nuvarande diet, göra drastiska förändringar och rent allmänt ta mig i kragen. Ja, när jag har tröttnat på GG och kaffe vill säga...

Sommarvädret är lite trist just nu tycker jag, det när mina dåliga vanor (läs ovan) och gör att jag försummar viktiga saker (läs vänner, motion etc.) men, i ärlighetens namn är allt detta bara svepskäl för att undvika det faktum att jag är ganska lat. Inget jag direkt skryter med, men det vore samtidigt en lögn att hymla med det, så, that's it!

Läste sjuk bra dikter av en sjukt imponerande tjej (läs Tove) igår kväll... fick privilegiet att ta del av en stor samling dikter som hon skrivit genom åren och jag kan inte låta bli att förundras över hur hon lyckas med ord, meningar, rytm och stämning. Ja, jag har sagt det förr och jag säger det igen, Tove, du ÄR en poet!

Jaja, ska väl återuppta dagens aktiviteter samt initiera några nya...

"Coffee-coffee-coffee!" - Lorelai, "Gilmore Girls"

2 kommentarer:

Tove sa...

SÖT!!! Vad glad jag blir!! Du måste alltid vara min coach... Hur var det med det där stipendiet förresten? ;)

Elin sa...

Hejsan Anna! Hoppas o-ringer går bra. Ville bara berätta att jag köpt ....tajts!! Hihi. Puss!