22 december 2007

Tomtegröt, goda vänner och så lite packning...

Snart är det verkligen jul! Och igår infann sig äntligen en viss julstämning! Jag hade tjejerna här och vi hade en riktigt julig afton med tomtegröt, skinkmackor, paketspel, glögg och pepparkakor, en massa härligt prat och så julmusik heeela tiden! Årets dyrgrip i paketspelet var en tavla signerad R.A. Kriget var ett faktum så fort presentpappret åkt av och skapelsen uppenbarade sig! Bullerbytjejerna slogs tappert och jag har idag äran att titulera mig tavelägare! *lycklig* Det var på alla sätt och vis en underbar och lyckad kväll och jag är så lycklig över att jag får kalla dessa människor mina vänner...

För bara några minuter sedan lämnade Tove mig ensam i lägenheten efter att ha hjälp till med disk och begynnande flyttpackning! Ja, så är fallet, jag ska flytta - TILL EKHOLMEN!!! Hör och häpna, jag återvänder till Ekis! Packningen sträcker sig än så länge bara till växter (tappra krakar som inte klagat trots ivrigt försummande, f'låt...), kläder (galet hur mcyket kläder jag har egentligen, när det allt som oftast känns som att jag inte har något alls att ta på mig!) och diverse småplock som jag tycker om att ha omkring mig/behöver/inte kan leva utan...

Så, nu ska jag återgå till plockandet, packandet och tvättandet, höja volymen på Lasses sånger och tralla runt i min lilla etta som snart får en ny inneboende, en prinsessa!

"Min älskling har ett hjärta av snö, så vitt som renaste, lenaste puder" - Lars Winnerbäck, "Min älskling har ett hjärta av snö"

1 kommentar:

Tove sa...

Vad fint Anna! Det var verkligen en lyckad kväll!

Det kommer säkert att bli superfint för dig i Ekholmen. Men se till att skaffa det där busskortet så snart som möjligt så du kan ta en tur till Ryd eller Tjock å lat när du känner för det.

Kram!!