27 september 2008

Uppdatering

Nu var det ett bra tag sedan jag bemödade mig med att lägga upp några bilder här på bloggen, så jag tar tillfället i akt och gör just det nu denna lördagkväll! Peter och jag haren lugn hemmakväll och ska alldeles snart sätta oss i soffan och mysa med mannagrynsgröt och "Percy tårar". Inte en konvetionell lördagkväll för två studenter/ungdomar, men that's the way we like it!

Igår var det parmiddag med Tove och Tobbe för hela slanten och det var lyckat till tusen! Trerätters, gott vin, whisky, Alias, mycket bra musik och många skratt! Dock glömde jag helt bort att dokumenter detta, trots att jag hade kameran med mig. Jag hade alldeles för roligt för att ens tänka på det tror jag!

Men, här kommer lite bilder från senaste veckorna...


Kusin Malin och Pappsi tittar på foton på mitt födelsedagsfika...


Tre flickor i soffan som fikar för fullt, även detta på min födelsedag...


Delar av fikabuffén! (Här ser du vad du missade Erik!!! *le*)


En lördag för några veckor sedan var vi med Farfaren i Söderköping och tittade på fotboll! Det var vi och de närmast sörjande och de hade ingen mjölk till kaffet, men det var en rolig dag på många andra sätt!


Dokumentation av hemmapyssel, här ses inlagda gurkor - åh så gott på leverpastejmackan!


Lunch-och shackdejt med Farfaren. Äldst är inte alltid bäst, så Farfar ser fram emot ytterligare partier!


Just nu ligger stickningen lite på is pga ont i min handled (mitt lilla Ganglion som snart skall opereras bort...huuuu...), men här ses några av de små bebismössor som jag så gärna stickar!


Hoppas nu att ni, kära bloggläsare *le*, känner er uppdaterade och nöjda, om inte så är ni hjärtligt välkomna att slå en signal elelr komma hit på fika eller mat för att få ytterligare information! *le*

3 kommentarer:

Johanna sa...

Det låter som en trevlig lördagskväll. Jag har precis sagt hejdå till lite vänner som vart här å ska sätta mig å äta lite chips som jag glömde servera! Bilden är tagen i juli 2006 i vår lägenhet i Barcelona! Nyfiken är bra! Fick ett sms av Bebben å visst avr det kl 14. Ses då! Kram

Tove sa...

Jaaa! Läsning!!

Dina gurkor ÄGER Anna. De vi fick är redan slut ;)

Kram!!!

Elin sa...

Men åååh vilka söta mössor!
Den röda skulle passa väldans bra på Iris! ;)