19 december 2008

Julextravaganza!

Dagen, och framförallt kvällen har ägnats åt julanknytna sysslor. Jag har torkat citrusfrukter (för att det är mysigt, för att jag hade apelsiner, citroner och limefrukter i mängder, och för att ha som dekorationer!), stickat färdigt sista klaparna och haft tomteverkstad med papper och snören! Med andra ord - jag har haft mycket trevligt!

Dock har jag varit ganska trött så det har inte varit idel leende och glada toner. Lägenhetn behöver fortfarande städas och några småsaker inhandlas inför morgondagen, men, farfar kommer inte förrän halv elva så jag har ju gott om tid, oceaner av tid till och med!!! He he he...
Som sagt, apelsiner köpte jag många, det var nejlikorna som tog slut och bidrog till överskottet på just citrusfrukt!


Paketinslagning handlar på inget sätt om julpapper med små tomtar samt presentsnöre a la Clas Olsson när jag är inblandad! Nej nej, här skalll väljas mellan mååånga oliks papper, snörena varierar från garn till siden band och inget paket får vara likadant som ett annat ( om det inte ingår i ett kit och därför hör ihop!). Detta är MINST lika roligt som julafton för lilla mig och jag fundrar och pillar länge och väl innan paketen är färdiga. Säger på inget sätt att de alltid ser ut som konstverk, men tanke, tid och energi har jag iaf lagt ner! ;)


Nu ska jag försöka bli trött så jag kan sova och vakna utvilad nån gång runt åtta (för att hinna allt jox innan halv elva!)... mmm, frå se hur det blir med den saken. Är inte särskilt sömnig just nu men... ni som känner mig vet ju att sånt kan ändra sig, väääldigt snabbt!

2 kommentarer:

Jenny och Erik sa...

Tur att vi just inhandlat 3 rullar papper från Clas Ohlsons, men det var bara tomtar på ett av papperna.

Jenny sa...

Åh du maestro av paketinslagning och pyssel - jag är stum av beundran (och då anser jag mig själv ändå vara lite över medel-paketinslagaren)