22 mars 2009

Första rundan

... för säsongen! Ja,, discgolf alltså! I fredags kom Emma hit från Blekingeland och igår drog vi iväg tillsammans med P-P och Helena för att inviga discarna för detta året. Lite blött var det på sina ställen och lite kyligt om de små fingrarna, men jösses så skoj! Kastarmen var allt lite rostig men tekniken jag förvärvat finns där nånstans iaf. Kommer nog bli en riktigt rolig säsong. Och om jag inte tar fel kan vi ha skapat ytterligare en spelare. Eller var säger du Helena?Vid ett tillfälle lyckades samtliga kvinnliga deltagare hamna i samma buskage... och ja, det var det enda buskaget som skymde vägen till korgen. Och ja, det låg cirka 20 meter från utkastet. Som sagt, lite rostig i armen...

Lördagkvällen blev det ost och kex (eller schex som Emma säger...hehe) och en massa annat smaskigt. Att sitta sådr och prata med trevliga människor, äta gott och dricka gott är verkligen härligt... jag ville aldrig att kvällen skulle ta slut. Samtidigt som jag trots allt är samma lilla Anna som gärna somnar innan klockan tio, så visst tog vår myskväll slut... innan lördagen gjorde det till och med.


Emma hann även med en konstig känsla av yrsel och stickningar i kroppen... Viloläge ordinerades av Doktor Peter och Emma lydde. Som tur var gick det över efter lite högläge för benen och några rejäla klunkar vatten.


Ny vecka imorgon, nya tag. Två seminarier kvar på denna kursen och sedan är det C-uppsats som gäller. Jag ser fram emot skrivandet men det känns samtidigt overkligt att det redan är dags...

4 kommentarer:

Snorkelfarmor sa...

Vilka underbara bilder... Pentrollet in action ;) haha

Snorkelfarmor sa...

Btw.. Vaddå en ny spelare?? Tänk om jag med börjar spela? Jag kanske ska bli proffs :O hehe

Erik sa...

Discgolf redan...jag längtar till vi kan börja spela här uppe. Som du kan läsa i min blogg har vi fortfarande en hel del snö här.

pp sa...

Ohoj!

Kul att läsa om oss, men jag tycker du skall byta bild på vänstersidan, den från disc-golfen är mycket bättre... ;)

Kram