03 maj 2009

Aldrig förr...

... har jag lagt upp så här många bilder på en och samma gång, tror jag. Jag har helt enkelt gjort så mycket roligt senaste tiden att jag inte tagit mig tid att blogga. Så nu kommer ett inlägg som sammanfattar lite av vad jag sysslat med.
Idag har jag varit med mor och far på kyrkogården i Sturefors samt Vårdnäs. Blomplantering hos morfar och födelsedagsblommor till farmor.

På väg hem från utflykten uppmärksammade jag lönnarna utanför Ekholmsskolan. Jag har nog aldrig tänkt på vilka vackra blommor lönnar har förut. De är så delikata och utsökta att jag blev helt betagen.


Tusenskönor har vi också i Ekholmen, min prunkande förort!
Igår bakade jag muffins. Det var länge sen nu. Invigde de senaste inköpta formarna, det syns lite dåligt på bilden men de är rosa med små vita prickar på. Tjusiga värre tycker jag!
På Valborgsmässoafton välkomnades vi hos Malin och Björn av dessa gosehundarna, Magnus och Frans.
Familjen Moum innefattar även senaste tillskottet Ingrid. Sockersöt ochcharmig värre! Ovan i Elins famn och nedan med mor och far...

Peter trivdes som fisken i vattnet, både med hundarna och vid grillen tillsammans med K-G.
Dagen innan middagsmyset i Lakvik var Elin och jag på Stureforspromenad, som jag vi båda varit så många gånger förr. Det är ett underbart ställe och vi älskar det båda två! Hästen här nedan var vacker som en dag och lät mig klappa den på mulen...

Endast några dagar innan Elin och jag spankulerade i slottsparken, gjorde Peter och jag detsamma. Solen sken även då och jag passade på att knäppa några bilder...

"Two roads diverged in a wood, and I—
I took the one less traveled by,
And that has made all the difference."


Ja, detta är alltså ett utdrag ur, vaddå? Pluspoäng till den som klarar det utan att googla! ;)

6 kommentarer:

Alexandra sa...

What?! Måste man vara poesikunnig för att läsa din blogg numera? Fina bilder!

Kram!

Tove sa...

Hurra, hemma igen och kan läsa bloggar! Kommer inte ihåg vad poesisnubben heter, jag ska vara ärlig med det... Säkert Robert nånting.

Puss!

Anna sa...

Haha, visst stämmer det att det är en Robert. Men, vad mer än Robert och vad heter dikten! Kom igen nu vänner! Jag tror på er!!!

Alexandra sa...

OK, jag googlade så nu vet jag. Men jag ska inte skvallra!

Mamma Mia sa...

Kikar in här :O) Vilka fina bilder du har tagit.
*kram*

Världsmetropolen Linköping sa...

Jag trodde typ att det var Alice i underlandet när hon ska välja väg, men jag tror inte det är rätt så jag får väl inga pluspoäng. :(
/Kusin