29 augusti 2009

Where is Nemo?

Nu var det så där länge sen sist igen. Jag måste nog skärpa till mig om ni, mina tappra bloggläsare ska hitta tillbaka hit... Förstår att det inte blir så mycket läsande och kommenterande när uppdateringarna är mer sällsynta än rättstavningstävlingar i kungahuset.

Nu blev jag i alla fall inspirerad av mina kära kusiner som bloggar så duktigt (Hejja Elin, Jenny och Johanna!). Att jag inte har några söta småttingar att repportera om väljer jag att strunta i. Jag får väl berätta om alla "ups and downs" i mitt och Peters liv istället... Jaa, inte alla direkt, men några, väl utvalda! Som till exempel att jag är väldigt glad! Över min nya mobiltelefon! Jag känner mig fånigt materialistisk och faktiskt ganska barnslig, men jag är väldigt glad över den! Den är fin, rolig, bra och ... och heter Nemo! Säg hej till Nemo!


Annars är det ganska mycket plugg i livet just nu, terminsstarten har passerat och studierna är igång. Sista terminen på lärarprogrammet. Om mindre än 20 veckor är jag utbildad förskollärare och har förhoppningsvis jobb! Det känns underbart! På hemmafronten är allt väl, vi pysslar och donar här i lägenheten och trivs som fisken i vattnet.

Jag har ett nytt stickprojekt på G också... men det berättar jag om en annan dag! ;)

3 kommentarer:

Erik sa...

ser ut att vara en fin telefon, var den dyr?

Jo sa...

Tilda som tjuvläser över min axel undrar några saker
1. varför heter din blogg anna bland andra?
2. varför har man en blogg?
3. varför har du lagt ut en bild på din mobil?
4. varför heter den Nemo?

Anna sa...

Erik: Den ÄR fin och nää, den var inte särskilt dyr, lagom dyr liksom. ;)
Johanna och Tilda:
1. Jaa, min blogg heter Anna bland andra för att jag tycker det låter roligt och för att det handlar om mig bland andra människor.
2. Det är nog olika för olika människor, men för min del handlar det om att jag tycker om att skriva och dokumentera mitt liv.
3. Jag brukar lägga upp bilder på det jag skriver om och i detta fallet var det telefonen. Som jag för övrigt också tycker är väldigt fin!
4. När jag skulle koppla ihop mobilen med datorn för att lägga över musik frågade datorn vad mobilen heter (så den kan känna igen den) så då fick den ett namn. Eftersom den är blå så tänkte jag på havet och då kom jag på Nemo. Tycker du inte det passar?
Kram